Uleiuri esentiale de la doTERRA, si difuzorul din kitul home family de la doTERRA

Viziuni Contrastante

A fost odată, într-o savană vastă care se întindea cât vedea ochiul, o girafă și o broască țestoasă. Girafa, cu gâtul ei lung, putea privi peste vârfurile copacilor și vedea orizontul îndepărtat. Ea observa modelele anotimpurilor, fluxul și refluxul râurilor și dansul cosmosului de deasupra. Înțelegea că fiecare alegere pe care o făcea astăzi îi modela lumea de mâine.

Broasca țestoasă, pe de altă parte, vedea lumea de la nivelul solului. Viziunea ei era clară, dar doar pentru șase picioare înainte. Ea observa florile înflorind, insectele forfotind și picăturile de rouă pe frunze. Lumea ei era imediată, plină de bucuriile momentului, dar rareori se gândea la viitor.

Pe măsură ce timpul trecea, girafa planta semințe care creșteau în copaci, oferind umbră și fructe pentru animale. Ea îngrijea pământul, știind că eforturile ei vor crea un sanctuar pentru generațiile viitoare. Viziunea ei era setată pe un viitor în care viața era abundentă, iar acțiunile ei reflectau o înțelegere profundă a interconectării tuturor lucrurilor.

Broasca țestoasă se bucura de zilele ei, stând la soare și savurând iarba dulce. Ea trăia pentru weekend, așa să spunem, mulțumită de plăcerile la îndemână. Totuși, ea nu se pregătea pentru sezoanele secetoase, nici nu lua în considerare cum alegerile ei afectau lumea din jur.

La final, previziunea girafei a dus la un ecosistem prosper care înflorise an după an. Ea acționa dintr-un loc al abundenței viitoare, iar lumea ei era bogată și plină. Broasca țestoasă, deși fericită, a constatat că lipsa ei de planificare pe termen lung însemna că adesea se lupta când mediul se schimba.

Pentru noi, oamenii, această poveste este un memento blând. La fel ca girafa, cei care văd imaginea de ansamblu și acționează cu viitorul în minte tind să creeze o viață de abundență și împlinire. Ei plantează semințele succesului lor viitor astăzi. Între timp, cei care trăiesc doar pentru satisfacția imediată, ca broasca țestoasă, pot descoperi că sunt nepregătiți pentru provocările care urmează, incapabili să progreseze pe termen lung.

Așadar, să luăm o frunză din cartea girafei și să privim dincolo de orizont, căci este în vastitatea viitorului că zace adevăratul nostru potențial.

Contact Form Demo
Newsletter Form (#3)

Subscribe to our newsletter

Welcome to our Newsletter Subscription Center. Sign up in the newsletter form below to receive the latest news and updates from our company.


Politica de confidentialitate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top