Uleiuri esentiale de la doTERRA, si difuzorul din kitul home family de la doTERRA

“Suflet Împletit”

In lumea plină de mister,
Numărul trei strălucește-n noi,
Cu fascinație ce ne duce-n cer
Și ne poartă-n a ei vrajă și sclipire.

Trei sunt zilele-n tainică așteptare,
Trei sunt lumi ce se ciocnesc-n adâncuri,
Trei sunt dorințe-n suflet ce tresaltă,
Trei sunt stelele ce ne luminează visele.

Trei picături de tămâie sfântă,
Purtătoare de taine și puteri,
În cercuri de lumini,
Deschid spre ceruri porți și mister.

Într-o lume în care trecutul se întrepătrunde cu prezentul, iar miturile și credințele străvechi își împletesc firul în viața de zi cu zi, povestea unui tânăr, numit Andrei, prinde contur. Crescut într-un mic sat cu tradiții adânc înrădăcinate în spiritualitate și credințe vechi, Andrei descoperă că taina și echilibrul pe care le caută în viața sa zilnică stau ascunse într-o conexiune profundă cu divinitatea.

Într-o dimineață senină de primăvară, Andrei se trezește cu o neliniște inexplicabilă în inimă. Deși trupul său este odihnit, sufletul său simte un gol interior pe care nu îl poate explica. Privind pe fereastra camerei sale, vede razele blânde ale soarelui strălucind printre crengile copacilor din curtea casei sale. Acest peisaj obișnuit îi aduce o amintire vagă din copilărie, când bunica sa îi povestea despre legătura profundă dintre natură și divinitate.

Cu gândul îndreptat către aceste amintiri, Andrei hotărăște să își petreacă ziua în mijlocul naturii, în căutarea răspunsurilor la întrebările care îi tulbură sufletul. Părăsește satul în căutarea liniștii și înțelepciunii ce îi sunt familiare din copilărie.

Rătăcind printre pajiști înflorite și păduri încântătoare, Andrei ajunge la o veche pădure de stejari, ale cărei copaci păreau să vegheze cu înțelepciune asupra tainelor universului. Își găsește un loc liniștit sub umbra unui copac bătrân și își așază mâinile pe scoarța lui rugoasă, simțind pulsul vieții ce vibra prin trunchiul solid.

În acea liniște adâncă, Andrei începe să mediteze, rugându-se în tăcere către zeii și zeițele pe care le cunoștea din poveștile bunicului său. Cu fiecare respirație, simte cum energia pământului îi pătrunde ființa, aducându-i o stare de calm și înțelegere.

În acea clipă, ca un răspuns la rugăciunile sale tăcute, o adiere ușoară începe să mângâie frunzele copacilor, iar în lumina ștearsă a soarelui, Andrei vede cum o stea căzătoare străbate cerul, lăsând în urmă o urmă luminoasă. În inima sa, simte că acea stea căzătoare este un semn divin, o chemare către o conexiune mai profundă cu divinitatea.

Revenind în satul său în amurgul zilei, Andrei se simte împlinit și liniștit. Își aprinde o mică cădelniță în cinstea zeilor și zeițelor, rostind rugăciuni de mulțumire pentru călătoria sa spirituală. În liniștea serii, sub lumina tremurătoare a flăcării, el simte cum taina și echilibrul pe care le-a căutat atâta timp sunt în cele din urmă revelate în conexiunea profundă cu divinitatea și în înțelegerea că natura și universul sunt oglinda sufletului său.

Îndrumat de înțelepciunea strămoșilor săi și de poezia veche ce răsuna printre colinele acoperite de verdeață, Andrei învață să integreze elemente ale divinității în fiecare aspect al existenței sale. Sub lumina tremurătoare a stelelor, el învață să rostească rugăciuni vechi către zeii și zeițele care veghează asupra lumii, simțind cum acestea îi aduc liniștea și echilibrul în inimă.

Cu tămâia sacra în mâini, Andrei înțelege puterea purificatoare a fumului ce se ridică către ceruri, deschizându-i astfel poarta spre lumea de dincolo de aparențe. În fiecare dimineață, el aprinde o mica căndelă în cinstea divinităților, recitând versuri alese din poezia străveche ce le aduce închinare.

Croșetând cu dibăcie și atenție, Andrei creează modele complexe ce reflectă simbolurile sacre ale divinităților pe care le onorează. În fiecare ochiură se împletește nu doar firul de lână, ci și credința sa în legătura profundă cu lumea spirituală.

Pe măsură ce zilele trec și întunericul nopții se transformă în lumina zorilor, Andrei își găsește alinarea și bucuria în croșetat. În fața unui mic șevalet, el își întinde firul de lână și începe să croșeteze cu dibăcie și atenție, ca un artist ce își pictează tabloul spiritual.

În fiecare ochi pe care il crosetează, simte cum energia divină îl învăluie, ghidându-i mâinile într-un dans delicat al formelor și simbolurilor sacre. Modelele complexe pe care le croșetează devin adevărate opere de artă, reflectând nu doar simbolurile divinităților, ci și frumusețea și armonia universului.

Diagramele și schemele pe care le urmează sunt inspirate din formele geometrice pe care le regăsește în natură și în cosmos. Triunghiurile, simbol al trinității și al echilibrului, sunt prezente în fiecare model, amintindu-i lui Andrei de semnificația profundă a numărului 3 în credințele sale și în lumea spirituală.

Pe măsură ce își croșetează creațiile, Andrei simte cum mintea sa se calmează și se clarifică. În fiecare ochi, găsește o oază de liniște și concentrare, care îi permite să se conecteze cu divinitatea într-un mod mai profund și mai conștient.

În timp ce mâinile sale împletesc simbolurile sacre, Andrei descoperă că beneficiile de bunăstare nu se opresc doar la nivel spiritual. Croșetatul devine o formă de meditație activă pentru el, care îl ajută să își reducă stresul, să își îmbunătățească starea de spirit și să își dezvolte creativitatea.

În fiecare seară, când lumina zilei începe să se estompeze, Andrei se retrage în lumea sa interioară, lăsându-se purtat de ritmul lin al croșetatului și de frumusețea simbolurilor sacre pe care le reprezintă. În acele momente magice, el simte cum divinitatea îi vorbește prin firele de lână și prin modelele sale, îndrumându-l pe drumul său spiritual și aducându-i echilibrul și armonia pe care le-a căutat atâta timp.

Poezia veche, cu versurile sale încărcate de înțelepciune și mister, devine pentru Andrei un ghid către înțelegerea mai profundă a divinității și a rolului său în univers. Prin fiecare rând recitat cu reverență, el simte cum se deschid porți către înțelegerea profundă a vieții și a armoniei care guvernează universul.

Astfel, cu fiecare zi ce trece, Andrei se transformă într-o punte între lumea fizică și cea spirituală, aducând armonie și echilibru în viața sa și în comunitatea sa, prin integrarea cu înțelepciune a elementelor divinității în fiecare aspect al existenței sale.

Poti fi si tu ca Andrei

Contact Form Demo
Newsletter Form (#3)

Subscribe to our newsletter

Welcome to our Newsletter Subscription Center. Sign up in the newsletter form below to receive the latest news and updates from our company.


Politica de confidentialitate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top